Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ μεταγραφή: Ανοιχτός σε προτάσεις ο Σουηδός

Μάρκους Μπεργκ μεταγραφή: Ανοιχτός σε προτάσεις ο Σουηδός
Μάρκους Μπεργκ μεταγραφή: Καμιά "πόρτα", όσον αφορά το μέλλον του, δεν κλείνει ο Μάρκους Μπέργκ.

Μάρκους Μπεργκ μεταγραφή: Τα πάντα ανοιχτά άφησε ο Μάρκους Μπεργκ στις τελευταίες του δηλώσεις, όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Σουηδός επιθετικός, τόνισε πως “είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, αφού δεν νιώθει ότι έχει τελειώσει η καριέρα του, εκτός της πατρίδας του”. Την ίδια ώρα, όλο και φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Γκέτεμποργκ.

Ο Σουηδός άλλωστε έχει δηλώσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως είναι κοντά στο να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, τα Μέσα της Σουηδίας αναφέρουν πως προβάρει τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ενώ αποκαλύπτουν πως πρόσφατα αγόρασε και σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή. “Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για αυτό. Όλοι ξέρουν πως αγόρασε ένα σπίτι, όχι μακριά από το δικό μου και για αυτό αναφέρομαι σε αυτό. Αν είμαστε σε διαπραγμάτευση ή όχι, αυτό δεν θα το σχολιάσουμε δημόσια”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Κένετ Αντερσον, για την υπόθεση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο Μπέργκ μίλησε στο “Fotbollskanalen” της πατρίδας του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ανοικτός να ακούσει κάθε πρόταση για το μέλλον του και δεν κλείνει καμία πόρτα το καλοκαίρι. Ο Σουηδός φορ της Κρασνοντάρ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από τώρα. “Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου δεν είναι πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν πριν έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό. Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά”, ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ και στη συνέχεια τόνισε:

“Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα, έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Eστιάζω εκεί και μετά θα δούμε. Δεν αισθάνομαι άγχος. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα”. Καταλήγοντας, ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού τόνισε πως “τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που το να ζουν στο εξωτερικό έχει θετικά και αρνητικά. Σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας. Όπου είμαι με τη γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθανόμαστε πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments