Αθλητισμός

Ολυμπιακός κύπελλο: “Πρώτη” για Καφού και Μορ στη Λαμία

Ολυμπιακός κύπελλο: “Πρώτη” για Καφού και Μορ στη Λαμία
Ολυμπιακός κύπελλο: Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "Ερυθρόλευκων" αναμένεται να ριχτούν στη μάχη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Μορ και Καφού στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τη Λαμία.

Ολυμπιακός κύπελλο: Στα… βαθιά ρίχνονται τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο βασικό σχήμα στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να δει νέα πρόσωπα στο χορτάρι, έτσι στην αρχική του ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Χασάν και Καφού, ενώ ο Μορ πιθανότατα να πάρει χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα στη Φθιώτιδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού αποφεύγοντας το αρνητικό αποτέλεσμα. Πέρυσι η Λαμία κατάφερε να αφήσει τον Ολυμπιακό εκτός διοργάνωσης αποκλείοντας την στην ίδια ακριβώς φάση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλο και Τοροσίδη. Στον άξονα θα παίξουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Λοβέρα στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Μπέλιτς, Ξενιτίδης, Σεμέδο, Σουντανί, Μασούρας και Μορ. Εκτός έμειναν οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπι, ενώ τραυματίες είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments