Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Με Ανουάρ στη Τούμπα το “Τριφύλλι”

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Με Ανουάρ στη Τούμπα το “Τριφύλλι”
Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Οι "Πράσινοι" προετοιμάζονται για το αυριανό πρώτο προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει όπως όλα δείχνουν φανέλα βασικού στον νεοαποκτηθέντα Ανουάρ.

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Πριν λίγα 24ωρα οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Στο ΟΑΚΑ το “Τριφύλλι” παρουσιάστηκε εξαιρετικό και με πειστική εμφάνιση κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ χάρις τα τέρματα των Μακέντα και Χατζηγιοβάννη. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι μετρώντας συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σειρά τώρα έχει μια τριάδα δύσκολων εξίσου δύσκολων αναμετρήσεων, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τη δεύτερη συνεχόμενη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για το κύπελλο. Οι “Πράσινοι” το μεσημέρι πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση πριν να μεταβούν στον Βορρά, με τον Γιώργο Δώνη να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τη διαχείριση της κούρασης των ποδοσφαιριστών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας του και έχοντας πάντα ως πρώτο στόχο το κύπελλο δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές. Η αρχική ενδεκάδα δεν έχει βγει στην επιφάνεια ωστόσο αρκετές πιθανότητες να βρεθεί  σε αυτήν έχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα  Ανουάρ Μοχαμέντ Τουχάμι, με τον Δώνη να τον ρίχνει στα βαθιά της Τούμπας. Από κει και πέρα ο έτερος “νέος” Νάγκι θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί βασικός στη Τούμπα, καθώς τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επιφέρει αρκετή κούραση. Τέλος, στις σκέψεις του Γιώργου Δώνη είναι η επαναφορά του Γιάννη Μπουζούκη στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments