Πολιτισμός

Γιάννης Οικονομίδης «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Το τελικό τρέιλερ είναι εδώ [vid]

Γιάννης Οικονομίδης «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Το τελικό τρέιλερ είναι εδώ [vid]
Γιάννης Οικονομίδης «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Το τελικό τρέιλερ της ταινίας του γνωστού σκηνοθέτη πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου.

Γιάννης Οικονομίδης «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Ο Γιάννης Οικονομίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες στην Ελλάδα. Οι απόψεις για τις ταινίες του είναι διφορούμενες. Άλλοι τις θεωρούν καλτ και άλλοι απλά βαρετές και επαναλαμβανόμενες. Ο πετυχημένος σκηνοθέτης είναι έτοιμος να μας προσφέρει το επόμενο δημιούργημά του.

Η αλήθεια είναι ότι η ταινία δείχνει διαφορετική από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Οικονομίδης. Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς φαίνεται ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι είναι δική. Την ίδια ώρα φέρνει και νέα στοιχεία, ένα πιο γκανγκστερικό Story. Έρωτας, χρήματα, διαπροσωπικές σχέσεις πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Οι Βασίλης Μπισμπίκης («Άρης», «Ανθρωποι και Ποντίκια», «Πατέρας»), Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης («Μαχαιροβγάλτης», «Το Μικρό Ψάρι», «Νορβηγία», «Chevalier»), Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου πρωταγωνιστούν στην Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς του Γιάννη Οικονομίδη, την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη μετά τη μεγάλη θεατρική του επιτυχία «Στέλλα Κοιμήσου». Το μουσικό θέμα της ταινίας διασκευάζει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και πρόκειται για το παραδοσιακό κομμάτι που ανοίγει τις παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Καραγκιόζη.

Δείτε το τελικό τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments