Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολόγηση: Το υπουργείο Ανάπτυξης αξιολόγησε ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολόγηση: Το υπουργείο Ανάπτυξης αξιολόγησε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολόγηση: Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι το 2020 θα είναι μια κομβική χρονιά για επενδύσεις και ανάπτυξη.

Κυριάκος Μητσοτάκης αξιολόγηση: Ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης για τα πεπραγμένα του περασμένου εξαμήνου. «Καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον και να ατενίζει με αισιοδοξία στο διεθνές στερέωμα, το 2020 είναι κομβική χρονιά για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος την ηγεσία του υπουργείου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη θερμά τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης για τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου διακυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι το πρόσημο είναι ιδιαίτερα θετικό και ο πήχης για τη συνέχεια έχει ανέβει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας τις κατευθύνσεις τόνισε πως θα πρέπει να αυξηθούν σημαντικά οι επενδύσεις στο αναπτυξιακό μείγμα και να βελτιωθεί περαιτέρω το επιχειρηματικό περιβάλλον και να αποτυπωθεί στον σχετικό κατάλογο (doing business) της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Επίσης, να αξιοποιηθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, να δρομολογηθεί η λειτουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας ως εργαλείο χρηματοδότησης των ΜΜΕ και να προχωρήσουν κατά προτεραιότητα ΣΔΙΤ και οι δράσεις έρευνας και καινοτομίας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέδωσε στον πρωθυπουργό ειδικό βιβλίο με τους στόχους που έχουν τεθεί και τα έργα που έχουν γίνει στο πρώτο εξάμηνο. Μάλιστα σημείωσε ότι το έφτιαξαν μαζί με τον κ. Παπαθανάση “ιδίοις εξόδοις”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments