Πολιτισμός

Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναυλία: Τρεις εμφανίσεις υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναυλία: Τρεις εμφανίσεις υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου
Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναυλία: Η σπουδαία ερμηνεύτρια, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από το χώρο των Συμφωνικών ακουσμάτων συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε ένα πρόγραμμα με επιτυχίες της ελληνικής μουσικής.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναυλία: Μία ακόμη μαγική βραδιά επιφυλάσσει η σπουδαία ερμηνεύτρια στο κοινό της Κύπρου. Στις συναυλίες στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, οι οποίες ήδη πραγματοποιούνται (2,4 και 5 Φεβρουαρίου), η Άλκηστις χαρίζει ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα στους Κύπριους θεατές με τη συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Κύπρου. θα ακουστούν όλα τα σπουδαία της τραγούδια, με μια άλλη μορφή, συμφωνική, όπου ο δυναμισμός και η μαγική φωνή της Άλκηστης θα σμίξει με το εξίσου ενεργητικό ταμπεραμέντο και πλούσιο ήχο της συμφωνικής ορχήστρας, με μαέστρο τον Γιώργο Κουντούρη και ενορχηστρώσεις του Κώστα Παπαδούκα.

Να θυμίσουμε ότι το 2015, η Πρωτοψάλτη συνεργάστηκε με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου και μάγεψε το κοινό σε μια μοναδική συναυλία. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Κύπρο για να καθηλώσει το κοινό με μια καινούργια συνεργασία, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου για να ερμηνεύσουν παρέα τις μεγάλες επιτυχίες της πολύχρονης πορείας της μέσα από την ελληνική μουσική.

Η Άλκηστις πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της, αμέτρητες συναυλίες-παραστάσεις – ρεσιτάλ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα καλύτερα θέατρα και όπερες του κόσμου: Αμερική, Αυστραλία, Κίνα, Κούβα, Αίγυπτο , Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία είναι οι χώρες στις οποίες έχει μεταφέρει τα τραγούδια και τον Πολιτισμό της Ελλάδας. Εκρηκτική, δυναμική, τρυφερή, καθηλώνει με την ερμηνεία της αλλά και ξεσηκώνει με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και σκηνοθέτες. Οι παραστάσεις της είναι πρωτοποριακές και η σκηνική της παρουσία μοναδική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments