Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Το εντυπωσιακό “dressing room” που έχει στο σπίτι της [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Το εντυπωσιακό “dressing room” που έχει στο σπίτι της [pics]
Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια αποφάσισε πρόσφατα να κάνει μία μικρή ανακαίνιση σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της και να το μετετρέψει σε «dressing room»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” κάθε φορά που εμφανίζεται τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και δεν είναι μόνο η ομορφιά της που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και οι στιλιστικές της επιλογές. Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες celebrities.

Όλες της οι επιλογές είναι προσεγμένες και κανείς δεν έχει βρεθεί να σχολιαστεί αρνητικά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που φοράει κάθε φορά. Που όμως φυλάει όλα αυτά τα ρούχα η αγαπημένη παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δημιουργήσει στο σπίτι της ένα dressing room.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε πρόσφατα να κάνει μία μικρή ανακαίνιση σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της και να το μετετρέψει σε «dressing room», προκειμένου να έχει τακτοποιημένα τα εκατοντάδες ρούχα και παπούτσια αλλά και αξεσουάρ που διαθέτει. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία από το “dressing room” και έγραψε στη λεζάντα:

«My place! Μέσα σε λίγες ώρες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μετέτρεψα ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σε ένα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο. Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design»

Δείτε μερικές από τις εκπληκτικές εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments