Αθλητισμός

Αρσέν Βενγκέρ Άρσεναλ: Επιστρέφει ενόψει Ολυμπιακού

Αρσέν Βενγκέρ Άρσεναλ: Επιστρέφει ενόψει Ολυμπιακού
Αρσέν Βενγκέρ Άρσεναλ: Η μεγάλη επιστροφή του Αλσατού στους κανονιέρηδες είναι πολύ κοντά.

Αρσέν Βενγκέρ Άρσεναλ: Η αγγλική εφημερίδα «The Mirror» αποκαλύπτει πιθανή επιστροφή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ (!), αντίπαλο του Ολυμπιακού στους “32” του Europa League. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο Αλσατός τεχνικός, βρίσκεται ένα βήμα πριν επιστρέψει στους «κανονιέρηδες», όχι φυσικά για να αντικαταστήσει τον Μικέλ Αρτέτα, αλλά αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο, προκειμένου να επιστρέψει η καλή ατμόσφαιρα ανάμεσα φιλάθλους και παίκτες.

Ο ιδανικός σύμβουλος για τον Αρτέτα

Η πρόθεση της αγγλικής ομάδας, είναι να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον γύρω από τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος από την πρώτη ημέρα έδειξε την επιθυμία να αναθεωρήσει ορισμένες παραδόσεις. Η Άρσεναλ, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει ήδη προσεγγίσει τον Βενγκέρ με κάποιες προτάσεις.

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν όσον αφορά την προπονητική καριέρα του Αλσατού τεχνικού, αλλά ο ίδιος είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας της Άρσεναλ, αλλά και η ομάδα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής του. Για όσους γνωρίζουν, λοιπόν, ήταν μάλλον θέμα χρόνου να γυρίσει ο Βενγκέρ στους “κανονιέρηδες”, ακόμη και αν αυτό είναι από διαφορετικό πόστο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments