Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα τραυματισμός: Εκτός μάχης με ΑΕΚ ο Αργεντινός

Εμάνουελ Ινσούα τραυματισμός: Εκτός μάχης με ΑΕΚ ο Αργεντινός
Εμάνουελ Ινσούα τραυματισμός: Διπλό το κακό για τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα του "Τριφυλλιού", καθώς εκτός από τη μη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω καρτών έρχεται να προστεθεί και ο τραυματισμός που αποκόμισε στη Τούμπα.

Εμάνουελ Ινσούα τραυματισμός: Η σταθερά ανοδική πορεία του 28χρονου αμυντικού το τελευταίο διάστημα έχει συμβάλλει τα μέγιστα στο παιχνίδι που επιβάλλει ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή του Αργεντινού στο παιχνίδι των “Πράσινων” τόσο αμυντικά όσο επιθετικά είναι υψίστης σημασίας για τον τεχνικό του “Τριφυλλιού”, καθώς με την ταχύτητα αλλά και την εμπειρία του μπορεί να προλάβει καταστάσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι αναμφίβολη η μεγάλη απουσία του Παναθηναϊκού στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο 28χρονος εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός μάχης για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Πέρα από αυτό όμως ο Αργεντινός αποκόμισε τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος για την ώρα εξετάζεται από το ιατρικό επιτελείο των “Πράσινων”. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν ζημιά στο γόνατο, με τους υπεύθυνους της ομάδας να προβαίνουν προληπτικά σε αυτή τη κίνηση πιστεύοντας περισσότερο πως οι ενοχλήσεις προκύπτουν λόγω κούρασης.

Τη θέση του Αργεντινού αμυντικού στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Χατζηθεοδωρίδης. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης πέρα του Αργεντινού αναμένεται να προβεί σε αλλαγές και στον χώρο του κέντρου με τους Χρήστο Δώνη και Γιάννη Μπουζούκη να παίρνουν τις θέσεις των Κουρμπέλη και Ζαχίντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments