Αθλητισμός

Λούκας Πέρεθ: Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση [vid]

Λούκας Πέρεθ: Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση [vid]
Λούκας Πέρεθ: Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό του τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ.

Λούκας Πέρεθ: Η Μπαρτσελόνα έχει ξεμείνει από πολλές επιλογές στην επιθετική της γραμμή μετά τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς των Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο τελευταίος θα μπει στο χειρουργείο μέσα στην επόμενη εβδομάδα και υπολογίζεται πως θα μείνει -τουλάχιστον- 6 μήνες εκτός δράσης, χάνοντας το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Γεγονός που προσφέρει στη «Μπάρτσα» την ευκαιρία να ενεργοποιήσει έναν «ειδικό» κανονισμό της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που δίνει το δικαίωμα σε έναν σύλλογο να προχωρήσει σε μεταγραφή εκτός μεταγραφικής περιόδου (off season transfer), αλλά μονάχα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ισπανική Λίγκα. Κι αυτό εφόσον επιβεβαιωθεί πως ο παίκτης που θα αντικαστήσει, θα απουσιάσει από 5 μήνες και πάνω.

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφεραν ότι πρώτος στη λίστα για να αντικαταστήσει τον Ντεμπελέ ήταν ο Άνχελ της Χετάφε. Όμως τις τελευταίες ώρες φαβορί εμφανίζεται ο Λούκας Πέρεθ. Ο 31χρονος επιθετικος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ (12 κκολ και 16 ασίστ σε 52 παιχνίδια) έχει φέτος με την φανέλα της Αλαβές 8 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Πέρεθ είναι πιο αρεστός στους Μπλαουγκράνα επειδή, ναι μεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Αλαβές είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του για ένα χαμηλότερο ποσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments