Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου το μνημόσυνο έξω από το Staples Center

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου το μνημόσυνο έξω από το Staples Center
Κόμπι Μπράιαντ: Η κηδεία που θα πραγματοποιηθεί δεν θα είναι φυσικά μόνο του θρύλου των Λέικερς, αλλά και της κόρης του Τζίτζι και των άλλων επτά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο ελικόπτερο.

Κόμπι Μπράιαντ: Η κηδεία και η επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη στην μνήμη του Κόμπι Μπράϊαντ, της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα και των άλλων επτά ανθρώπων που σκοτώθηκαν τον περασμένο μήνα, όταν το ελίκόπτερο που επέβαιναν, συνετρίβη, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center».

Ημερομηνία με νόημα

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη (σ.σ. Και όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά απ΄ ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020).

Ούτε βεβαίως η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέϊκερς. Την είδηση έδωσαν στην δημοσιότητα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν την έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, ούτε η διοίκηση των Λέϊκερς, ούτε ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, Ερικ Γκαρτσέτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments