Video

Κωνσταντίνος Καζάκος: “Κόλπο των media η κόντρα Καρέζη – Βουγιουκλάκη”

Κωνσταντίνος Καζάκος: “Κόλπο των media η κόντρα Καρέζη – Βουγιουκλάκη”
Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στους γονείς του, τη συμμετοχή του στο "Κόκκινο Ποτάμι" και την άτυπη κόντρα της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2 Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο γνωστός ηθοποιός. Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του OPEN TV ‘Κόκκινο Ποτάμι” αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο του αλλά και στην οικογένειά του και τη κληρονομιά που κουβαλάει. Τα παιδικά του χρόνια, ο πατέρας του, Κώστας Καζάκος και η περιβόητη κόντρα της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 Σχετικά με τους γονείς του, την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο, ο ηθοποιός δήλωσε: “Στα πρώτα χρόνια υπήρχε δυσπιστία επειδή ήμουν γιος της Καρέζη. Τώρα είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Ακόμα με συγκρίνουν με τους γονείς μου, λανθασμένα”.

Όσο για το πώς ήταν η ζωή στο σπίτι, ο γνωστός ηθοποιός είπε: “Θηρίο ανήμερο ήταν η Τζένη. Ο μπαμπάς ήταν πολύ πιο cool. Ο μπαμπάς είναι ένας γλυκός αρκούδος που δείχνει πολύ απειλητικός, αλλά που όταν πας κοντά σε κάνει μια αγκαλιά και η μαμά ήταν μία λέαινα”.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, όπου μεγάλωσε ανάμεσα σε θεατράνθρωπους και μεγάλους καλλιτέχνες. Για την εποχή εκείνη δήλωσε: “Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, πολύ, γιατί έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων, από το “Τσίρκο” ακόμα. Περνάγαμε καλά. Εγώ έχω μνήμες από τότε που ήμουν τεσσάρων. Μου έκανε τα Mirage και τα Fantom, πώς κυνηγιούνται στον αέρα και καθόμουν και τον κοίταζα. Ήταν φοβερός! Ο Νιόνιος ήταν αγάπη μεγάλη”.

Ο ηθοποιός έλυσε και το μεγάλο μυστήριο με την περιβόητη κόντρα ανάμεσα στη μητέρα του και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αφού και οι δυο τους ήταν “αστέρια” τότε. Σχετικά με το αν υπήρξε τελικά κόντρα, ανέφερε: “Κόντρα, όχι. Υπήρχε μια ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα πιο πολλά εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα, ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες. Ήταν φίλες, φίλες! Τα έλεγαν, έλεγαν τα προσωπικά τους. Είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα! Ήταν ένα κολπάκι των media τότε”.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments