Διεθνή

ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ: «Χαμός» στο Twitter με το πορτοκαλί πρόσωπο του

ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ: «Χαμός» στο Twitter με το πορτοκαλί πρόσωπο του
ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ: Κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπάρξει στο στόχαστρο του Ίντερνετ για το πορτοκαλί χρώμα στο πρόσωπό του, που φαίνεται να διατηρεί όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής.

ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε σε χρόνο ρεκόρ η φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος William Moon και δημοσιεύθηκε στο twitter από τον λογαριασμό @photowhitehouse. Με τη χρήση του Photoshop χρήστες του διαδικτύου “διόρθωσαν” τη φωτογραφία βάζοντας  στο πρόσωπο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ενιαίο χρώμα αφαιρώντας την πορτοκαλί “μάσκα” που φαίνεται να έχει.

Κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπάρξει στο στόχαστρο του Ίντερνετ για το πορτοκαλί χρώμα στο πρόσωπό του, που φαίνεται να διατηρεί όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής. Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν είναι αυτό το χρώμα που έχει το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται έτσι στην τηλεόραση λόγω των τηλεοπτικών φώτων. Η σημερινή φωτογραφία στο γρασίδι του Λευκού Οίκου με τον αέρα να του φυσάει πίσω τα μαλλιά αποκάλυψε πως για ακόμη μία φορά αυτό που ισχυρίζεται ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ισχύει.

Στο twitter μάλιστα έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και από εκείνη τη στιγμή το hashtag #orangeface έχει ανέβει πολύ ψηλά! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αμέσως αντέδρασε και με τιτίβισμα στο αγαπημένο του twitter ανάφερε: «Και άλλα fake news. Αυτό προφανώς είναι photoshop, αλλά ο άνεμος ήταν ισχυρός και τα μαλλιά φαίνονται καλά;

Ο χρήστης του White House Photos επανήλθε λέγοντας: «Η φωτογραφία αυτή δεν είναι προϊόν photoshop αλλά χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή φωτογραφιών της Apple smartphone για να προσαρμόσει το χρώμα της εικόνας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments