Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [09/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [09/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (09/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (09/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο θεός του φωτός βρίσκεται στον Υδροχόο: Είναι καιρός να διευρύνεται τον κύκλο των φίλων σας και να βιώσετε καινούργιες εμπειρίες. Επίσης, ενδείκνυται να δείξετε την ανθρωπιστική σας πλευρά! Η Πανσέληνος εξακολουθεί να λάμπει στον Λέοντα. Από τα εδάφη του η Σελήνη σχηματίζει αίσια όψη με τον Άρη στον Κριό. Αυτή τη θετική αύρα στην ατμόσφαιρα, θα την νιώθετε για τις επόμενες εβδομάδες, χάρη στην Πανσέληνο!

Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στην πρακτική και οργανωτική Παρθένο. Γι’ αυτό όσο προχωρά η μέρα, θα γίνεστε πιο προσγειωμένοι… Προετοιμάζεστε για την εργασιακή εβδομάδα που πλησιάζει. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η θετική ενέργεια σας διατηρεί ισορροπημένους και ασφαλείς. Η Παρθένος θα σας ωθήσει να κάνετε «εκκαθαρίσεις»!

Αξιοποιήστε την ευνοϊκή Κυριακή για να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τη σχέση σας με τον/τη σύντροφο ή τον/τη σύζυγό σας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας όσον αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας και μην προσπαθήσετε να τις μεταθέσετε. Η παρέμβαση στις ζωές άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν είναι συγγενείς σας, μπορεί να προκαλέσει επιθετική συμπεριφορά από την πλευρά τους.

Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές υποθέσεις νέων, γυναικών που έχουν κάποιες ιδέες ή έχουν προγραμματίσει κάτι σε αυτό το επίπεδο. Οι άνδρες στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα πρέπει να εκπληρώσουν ορισμένες υποχρεώσεις… Ακόμα κι αν δεν θέλουν, αργότερα θα επωφεληθούν από αυτές. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας, σήμερα θα πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση για την υπογραφή ή αναβολή μιας συμφωνίας με οικονομικές παραμέτρους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

 Σήμερα θα περάσετε αρκετό χρόνο σε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Θα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να μοιραστείτε, τόσο από την πλευρά σας όσο και από τη δική τους. Είναι πιθανό να συζητήσετε σημαντικά κοινωνικά ή πολιτικά γεγονότα. Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας… Αλλά αυτό δεν θα ισχύει για κόλπα, προσπάθειες χειραγώγησης, απάτες ή άλλες ανέντιμες ενέργειες. Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τα ταξίδια ή να είστε προσεκτικοί αν ταξιδέψετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Κυριακή θα σας εκπλήξει με διάφορα νέα ή γεγονότα που θα σας φέρουν κάποιο όφελος. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή καλά νέα σχετικά με τα χρήματα. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια καλή αμοιβή, από την κύρια ή άλλη πρόσθετη εργασία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε μια αντιπαράθεση ή μια σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Η κατάσταση μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή, ανάλογα με το πόσο θα εκφράσετε τον θυμό σας. Σήμερα θα θελήσετε να κρατήσετε τα προνόμιά σας με κάθε κόστος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις εξελίξεις στο σπίτι σας ή στα σπίτια συγγενών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση ή νέα. Σήμερα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε κατάσταση και αν προκύψει, θα έχει ευνοϊκή κατάληξη για εσάς

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments