Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ροτέισον του Αμπέλ Φερέιρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ροτέισον του Αμπέλ Φερέιρα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τέσσερις παίκτες ξεκούρασε ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στο ΟΑΚΑ, τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά το 2-0 στην Τούμπα, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη με 4-0 για την 23η αγωνιστική της Super League. O Αμπέλ Φερέιρα έχοντας στο μυαλό του τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στους Κρητικούς για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και παράλληλα να έχει κάποιους παίκτες ξεκούραστους.

Εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Λημνιό (μπήκε ως αλλαγή στο 46’), Μαουρίσιο (μπήκε ως αλλαγή στο 46’) και Σφιντέρσκι. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ελ Καντουρί που επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό σε «ασπρόμαυρη» αποστολή και θα δώσει μία επιπλέον λύση ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments