Ελλάδα

Φλοίσβος νεκρός άνδρας: Ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του

Φλοίσβος νεκρός άνδρας: Ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του
Φλοίσβος νεκρός άνδρας: Πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70 μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος φορούσε μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν - Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Φλοίσβος νεκρός άνδρας: Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη Παλαιού Φαλήρου, στις 9 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, στο σημείο μετέβη άμεσα στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα, η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο, και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν. Ωστόσο από την οικεία λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο παραμένει αγνοούμενος ο επιβάτης του «Blue Star 2» που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου, για το λόγο αυτό οι συγγενείς του 41χρονου Καλύμνιου κλήθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο για να αναγνωρίσουν τη σορό, που όμως δεν ανήκε στον άνθρωπό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments