Ελλάδα

Λασίθι πυροβολισμοί: Νεκρός ο πατέρας – “Χαροπαλεύει” ο γιος στο νοσοκομείο

Λασίθι πυροβολισμοί: Νεκρός ο πατέρας – “Χαροπαλεύει” ο γιος στο νοσοκομείο
Λασίθι πυροβολισμοί: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο τραυματίας στο χειρουργείο - Τους πυροβόλησαν και τους δύο.

Λασίθι πυροβολισμοί: Πριν από λίγη ώρα δολοφονήθηκε ένας ηλικιωμένος σε μια περιοχή του χωριού Κουρούνες Νεάπολης στο Λασίθι, ενώ ο 40χρονος γιος του τραυματίστηκε από σφαίρες και “χαροπαλεύει” στο χειρουργείο. Στην περιοχή κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Τα πρώτα στοιχεία δεν αποκαλύπτουν πολλά για την ένοπλη επίθεση, η οποία μπορεί να έγινε από ένα ή και περισσότερα άτομα τα οποία προς το παρόν δεν έχουν εντοπιστεί. 

Στην κοινότητα Κουρούνες έσπευσαν ασθενοφόρα, αλλά διαπιστώθηκε πως ο ηλικιωμένος ήταν ήδη νεκρός.

Ο περίπου 40 χρόνων τραυματίας διακομίστηκε εν ζωή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο με την ελπίδα να σωθεί η ζωή του. «Ο ένας άνδρας εξέπνευσε επί τόπου ενώ ο δεύτερος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση» δήλωσε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανόλης Ανδρεαδάκης και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει και ένας τρίτος τραυματίας, ο οποίος όμως τραυματίστηκε ελαφρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός, είναι ο πατέρας και ο σοβαρά τραυματίας είναι ο γιος, περίπου 40 ετών. Για τον τρίτο τραυματία, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες. Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε κτηνοτρόφους, ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής. Οι συνθήκες του εγκλήματος διερευνώνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και πρόσωπα του περιβάλλοντος των θυμάτων, ενώ αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες της ανθρωποκτονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments