Πολιτισμός

Brad Pitt Oscar 2020: Πήρε το βραβείο και θέλει να αποχωρήσει από την υποκριτική

Brad Pitt Oscar 2020: Πήρε το βραβείο και θέλει να αποχωρήσει από την υποκριτική
Brad Pitt Oscar 2020: Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το πρώτο του αγαλματίδιο και είναι έτοιμος να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Brad Pitt Oscar 2020: Μπορεί να είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους πρωταγωνιστές στον κόσμο, αλλά δεν είχε καταφέρει να κερδίζει το μεγαλύτερο βραβείο για έναν ηθοποιό. Για την ακρίβεια ο Brand Pitt είχε πάρει Oscar σαν παραγωγός της ταινίας “12 Χρόνια Σκλάβος”. Στα 56 του χρόνια ο γνωστός ηθοποιός πήρε το βραβείο για την ερμηνεία του στο Once Upon a time in Hollywood.

Αυτό ήταν κάτι που δεν εξέπληξε κανέναν καθώς είχε κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο σε όλες τις αντίστοιχες βραβεύσεις των ενώσεων ηθοποιών και σκηνοθετών. Στο λόγο που έβγαλε αφού παρέλαβε το Oscar δεύτερου αντρικού ρόλου, ευχαρίστησε τον Κουέντιν Ταραντίνο για τη συνεργασία τους, αλλά και για την συνολικότερη προσφορά του στον κινηματογράφο.

Παράλληλα, έδειξε ξανά ότι δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Άφησε αιχμές για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ για άλλη μια φορά αποθέωσε τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αμέσως μετά μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και άφησε να εννοηθεί ότι τώρα θα ήθελε να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει ενεργός στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά σκοπεύει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και όχι σε ρόλο ηθοποιού.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Brad Pitt

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments