Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα κατά Αλαφούζου

Παναθηναϊκός:  Επίθεση με μπογιές και συνθήματα κατά Αλαφούζου
Παναθηναϊκός: Επίθεση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από οπαδούς των «πράσινων» έγινε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τους τελευταίους να πηγαίνουν στο γήπεδο μετά το γεγονός.

Παναθηναϊκός: Πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία της ΠΑΕ από οπαδούς των «πράσινων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  πριν το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, μια μηχανοκίνητη πορεία έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι οπαδοί πέταξαν μπογιές, έγραψαν στους τείχους και φώναξαν συνθήματα μέσω των οποίων ζητούσαν τη φυγή του Γιάννη Αλαφούζου από την διοικητική ηγεσία της ομάδας τους.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου επίσης συνεχίστηκε η διαμαρτυρία τους κατά του Αλαφούζου.

Να σημειώσουμε ότι Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για πρόκριση με γκολ του Σφιντέρφσκι στο 11ο λεπτό και από τότε δεν έχασαν τον προβάδισμα όσο και αν απειλήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπροστά σε 20.000 και πλέον φίλους του ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός από τον μεγάλο εφετινό του στόχο, καθώς και στα δύο ματς με τον κάτοχο του τροπαίου ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Οι παίκτες του Φερέιρα μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο, πίεσαν ψηλά, είχαν καλύτερες τοποθετήσεις στη μεσαία γραμμή και κατάφεραν μετά από μία προσωπική προσπάθεια του Λημνιού και πάσα στον Σφιντέρσκι να βρουν ένα γρήγορο γκολ από τον Πολωνό και να απλοποιήσουν τα πράγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments