Ελλάδα

Δράμα διάρρηξη κοσμηματοπωλείου: Αστραπιαία εισβολή δραστών – Άρπαξαν χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν

Δράμα διάρρηξη κοσμηματοπωλείου: Αστραπιαία εισβολή δραστών – Άρπαξαν χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν
Δράμα διάρρηξη κοσμηματοπωλείου: Οι ληστές άρπαξαν όσα κοσμήματα υπήρχαν στις προθήκες χωρίς να εισβάλλουν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους δει κάνεις.

Δράμα διάρρηξη κοσμηματοπωλείου: Τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Δράμας πραγματοποιήθηκε διάρρηξη, με τους δράστες να εισβάλλουν αστραπιαία στο κατάστημα και να σπάνε τις βιτρίνες. Οι ληστές άρπαξαν όσα χρυσαφικά και κοσμήματα υπήρχαν στις προθήκες χωρίς να εισβάλλουν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους δει κάνεις και πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο η αξία των κλοπιμαίων να μην έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους κάτοικους της περιοχής, οι ληστές έδρασαν τόσο γρήγορα που οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να δουν πόσοι ήταν, είδαν όμως το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, εντοπίζοντας ένα παρόμοιο όχημα σε κοντινή απόσταση. Έπειτα ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά της αστυνομίας, αλλά στην περιοχή Κουδούνια της Δράμας οι ύποπτοι ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν ακολουθώντας κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments