Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νέα ανατίναξη ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Νέα ανατίναξη ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Νεάπολη
Θεσσαλονίκη ανατίναξη ΑΤΜ: Οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε μηχάνημα συναλλαγής και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Θεσσαλονίκη ανατίναξη ΑΤΜ: Σε καθημερινό φαινόμενο τείνει στη Θεσσαλονίκη παραβίαση ΑΤΜ τραπεζικών καταστημάτων. Οι δράστες επιχειρούν με την γνωστή τεχνική της χρήσης αερίου προκειμένου να προκαλέσουν την έκρηξη στο μηχάνημα αρπάζοντας στη συνέχεια απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται πολύ κοντά στο παλιό δημαρχείο της Νεάπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η ληστεία έλαβε χώρα στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, με τους δράστες χρησιμοποιώντας αέριο να προκαλούν την έκρηξη, η οποία ως φυσικό επακόλουθο προκάλεσε την απενεργοποίηση του μηχανήματος. Σε μια γειτονία που όπως αναφέρεται είναι από τις πιο ήσυχες της πόλης – λίγο πιο πάνω από το σημείο της έκρηξης υπάρχει ανοιχτό γήπεδο και ένα μεγάλο πάρκινγκ – ωστόσο οι δράστες δεν έδειξαν να επηρεάζονται. Αντιθέτως με την ενέργειά τους προκάλεσαν ισχυρό κρότο καταστρέφοντας ολοσχερώς το ΑΤΜ της τράπεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες μετά την έκρηξη κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί. Στο σημείο λίγο αργότερα κατέφθασαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατέγραψαν το συμβάν και ξεκίνησαν τάχιστα έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών. Η αστυνομία φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη των αγνώστων, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μοιάζουν αρκετά με αυτά προηγούμενων παρόμοιων υποθέσεων.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments