Πολιτική

Νίκος Δένδιας – Σεργκέι Λαβρόφ συνάντηση: Στο Μόναχο οι δύο αξιωματούχοι στη διάσκεψη για την ασφάλεια

Νίκος Δένδιας – Σεργκέι Λαβρόφ συνάντηση: Στο Μόναχο οι δύο αξιωματούχοι στη διάσκεψη για την ασφάλεια
Νίκος Δένδιας - Σεργκέι Λαβρόφ συνάντηση: Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τους ομολόγους του από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κουβέιτ και τη Λιθουανία και με τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Νίκος Δένδιας – Σεργκέι Λαβρόφ συνάντηση: Ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2020 στο  Μόναχο προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 56ης Διάσκεψης για την Ασφάλεια. Ειδικότερα, στο περιθώριο των εργασιών της διάσκεψης ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί στις 15:30 (τοπική ώρα) με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους ομολόγους του από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κουβέιτ και τη Λιθουανία, καθώς και με τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επιπλέον σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών θα συναντηθεί ακόμη, και με τη συμπρόεδρο του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας, A. Baerbock και τον αντιπρόεδρο της Kοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU, Johann Wadephul. Στο πλαίσιο της Διάσκεψης, ο κ. Δένδιας θα μετάσχει στη Στρογγυλή Τράπεζα για την Ασφάλεια στα Βαλκάνια, ενώ θα συναντηθεί και με τον ομόλογό του από τη Μογγολία, με τον οποίο θα υπογράψουν μνημόνια συνεργασίας για τον τουρισμό και την άρση των θεωρήσεων εισόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης