Διεθνή

Whitney Houston θάνατος: Στο φως η έκθεση νεκροψίας της – Φορούσε περούκα και είχε χάσει τα δόντια της

Whitney Houston θάνατος: Στο φως η έκθεση νεκροψίας της – Φορούσε περούκα και είχε χάσει τα δόντια της
Whitney Houston θάνατος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην έκθεση νεκροψίας της.

Whitney Houston θάνατος: Όπως πολλοί θα έλεγαν, είχε από τις καλύτερες φωνές όλων των εποχών, όμως οι καταχρήσεις, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν τις έδωσαν τόσα χρόνια ζωής που ενδεχομένως θα μπορούσε να ζούσε. Η Houston βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου 2012 στη μπανιέρα ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες μετά από χρήση ναρκωτικών. Ήταν μόλις 48 ετών. Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της, η εφημερίδα Mirror φέρνει στη δημοσιότητα την έκθεση της νεκροψίας της Χιούστον και οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Το σώμα της σταρ ήταν καλυμμένο με σημάδια, τραυματισμούς και ουλές. Φορούσε περούκα γιατί έχανε τα μαλλιά της, ενώ από τη χρήση ναρκωτικών είχε χάσει και τα δόντια της.

Εκείνο το τραγικό βράδυ, η Γουίτνεϊ φερόταν παράξενα. Λίγες ώρες πριν τον θάνατό της είπε στην βοηθό της ότι πονάει ο λαιμός της και θα κάνει ένα μπάνιο πριν το πάρτι του Clive Davis για τα Γκράμι. Λίγο αργότερα τη βρήκαν πνιγμένη μέσα στο καυτό νερό της μπανιέρα της, όπου φαίνεται ότι έπεσε με το κεφάλι. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο θάνατος της Χιούστον ήταν ατύχημα, καθώς πνίγηκε μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση της νεκροψίας της, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%. Δεν ειχε δόντια – φορούσε προσθετικά – λόγω της χρήσης κρακ και κοκαΐνης. Λόγω της αφύσικα υψηλής θερμοκρασία του νερού της μπανιέρας είχε εγκαύματα στην πλάτη της. Βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα μαλλιά της, πράγμα παράξενο καθώς όπως επισημαίνει ο ιατροδικαστής στην έκθεση, «τα μαλλιά της ήταν ακόμα πυκνά και σπαστά», ενώ τα φρύδια της ήταν αραιά. Είχε χάσει τα 11 μπροστινά της δόντια από τους «μαραθωνιούς» της χρήσης ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments