Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Το γύρισε ο Βόσνιος – Τα δεδομένα για την παραμονή του

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Το γύρισε ο Βόσνιος – Τα δεδομένα για την παραμονή του
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο έμπειρος στόπερ έχει ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και δεν αποκλείεται να μείνει και τη νέα σεζόν.

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Βόσνιος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης. Ο στόχος του ήταν να μπορέσει να βάλει και πάλι την καριέρα του σε μια σειρά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θητεία του στην ΑΕΚ ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Οι “κιτρινόμαυροι” τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού χωρίς οψιόν.

Το γεγονός ότι δεν μπήκε οψίον δεν απαγορεύει την αγορά του στο τέλος της χρονιάς. Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Βράνιες. Αποκορύφωμα ήταν το party που έκανε πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα. Λίγο πριν τον Γενάρη υπήρχαν φήμες που μιλούσαν μέχρι και για διακοπή δανεισμού.

Τα δεδομένα για παραμονή στην ΑΕΚ

Με τον ερχομό του Μάσιμο Καρέρα η εικόνα του Βράνιες άλλαξε ριζικά. Ο Βόσνιος έχει σταματήσει πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο θυμίζει τον παίκτη που ήταν όταν η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα. Με αυτή την εικόνα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οψιόν η ΑΕΚ θα πρέπει να μιλήσει από μηδενική βάση με την Άντερλεχτ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι θα ψάξουν πηγές εσόδων υπό τον φόβο του FFP. Το Sportime αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει δικό της τον παίκτη βγάζοντας από τα ταμεία της 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments