Αθλητισμός

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Η αστυνομία ζητάει τη μετάθεση του αγώνα

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Η αστυνομία ζητάει τη μετάθεση του αγώνα
Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport η αστυνομία αδυνατεί να καλύψει και τις ανάγκες του αγώνα, λόγω του καρναβαλιού.

ΞάνθηΠΑΟΚ: Οι δύο ομάδες είναι τους τελευταίους μήνες συνεχώς στο προσκήνιο μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει εισηγηθεί τον αποκλεισμό της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες αργότερα η ποινή του υποβιβασμού άλλαξε με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή.

Παρά την αλλαγή της ποινής η εισήγηση της ΕΕΑ έπρεπε να εξεταστεί από το πειθαρχικό όργανο της Super League. Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα επεδίωκε την αναβολή της εκδίκασης. Σε αυτό το πλαίσιο είχε προσφύγει στο Διοικητικό Δικαστήριο ζητώντας να ακυρωθεί το πόρισμα της ΕΕΑ ως αστήρικτο. Τελικά το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αποφάσισε αναβολή και θα περιμένει το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Πλέον η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ποινές. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε δύο εβδομάδες για την τελευταία αγωνιστική της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport, η τοπική αστυνομική διεύθυνση της Ξανθης θα ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 1η Μαρτίου. Θα επικαλεστεί τις εορταστικές εκδηλώσεις για το καρναβάλι και την αδυναμία να καλύψει παράλληλα και τις ανάγκες του αγώνα.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play