Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Πολλοί οι “μνηστήρες” που τον ζητούν

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Πολλοί οι “μνηστήρες” που τον ζητούν
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (3-1) και ήταν εντυπωσιακός. Ο 18χρονος παίκτης του “τριφυλλιού” έλαμψε στην πρώτη του συμμετοχή στην Super League  αφού σημείωσε το γκολ που άνοιξε το σκορ, με ωραία κίνηση και προβολή, αλλά και την ασίστ για το 2-0 των «πράσινων» από τον Ζαχίντ. 

Έτσι, με τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο και τη βοήθεια που προσέφερε στους συμπαίκτες του επιβεβαίωσε τον μεταγραφικό ντόρο που έχει δημιουργηθεί εδώ και μέρες γύρω από το όνομά του.

Ο νεαρός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκό έχει μπει λοιπόν για τα καλά στο μάτι μεγάλων ομάδων, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Οι φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που Μονακό, Βέρνετρ Βρέμης, Ίντερ, Παρί και Πόρτο επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο “πράσινος” βρίσκεται στο μπλοκάκι και της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει κάνει μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη. 

Η “μάχη” για την απόκτησή του συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος είναι μπερδεμένος, μιας και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του. Πάντως σύμφωνα με την Sportday οι φήμες τον ήθελαν να συμφώνησε να ενταχθεί στην ακαδημία της Μίλαν και γι’ αυτό μαθαίνει ιταλικά. Ο ίδιος βέβαια, μιλώντας μετά το ματς με τον Παναιτωλικό δήλωσε πως:

“Δεν με εξιτάρει η προοπτική του εξωτερικού, απλά προσπαθώ να δείξω την δουλειά που έχω κάνει. Δε με ενδιαφέρει ποιος με παρακολουθεί, προσπαθώ να κάνω το παν. Απ’ την αρχή της περιπέτειας αυτής ο πρώτος στόχος ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι το σπίτι μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω πραγματικά. Κοιτάζω μόνο το μέλλον μου εδώ, τα υπόλοιπα θα έρθουν. Οι γονείς μου και ο μάνατζέρ μου ασχολούνται». Υπενθυμίζεται, πως το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τους «πράσινους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments