Διεθνή

Ρουμανία επενδύσεις: Διεθνείς όμιλοι λιανεμπορίου θα επενδύσουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Ρουμανία επενδύσεις: Διεθνείς όμιλοι λιανεμπορίου θα επενδύσουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ
Ρουμανία επενδύσεις: Τα σχέδια των διεθνών ομίλων λιανεμπορίου για την ενίσχυσή τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το άνοιγμα 400 νέων καταστημάτων, την ανάπτυξη ηλεκτρονικών πωλήσεων, τη ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων τους.

Ρουμανία επενδύσεις: H ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας «Ziarul Financiar» επισημαίνει ότι οι διεθνείς όμιλοι λιανεμπορίου που δραστηριοποιούνται στη ρουμανική αγορά, σχεδιάζουν επενδύσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για το τρέχον έτος. Ειδικότερα, τα σχέδια των διεθνών ομίλων λιανεμπορίου για την ενίσχυση της παρουσίας τους στη ρουμανική αγορά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα 400 νέων καταστημάτων, την ανάπτυξη ηλεκτρονικών πωλήσεων, την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων τους.

Στη Ρουμανία υπάρχουν περίπου 3.000 υπεραγορές, εκπτωτικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ, καθώς και άλλες σύγχρονες μορφές λιανικής πώλησης, των οποίων ο συνολικός όγκος πωλήσεων διαμορφώνεται στα 12 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Kaufland και η Lidl (μέλη του γερμανικού ομίλου Schwarz) σχεδιάζουν επενδύσεις  ύψους άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ, το 2020. Η Lidl θα επενδύσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για να αναπτύξει το δίκτυό της και σχεδιάζει να προσλάβει 1.000 υπαλλήλους το 2020. Η Kaufland  αναμένεται να επενδύσει 300 εκατομμύρια  ευρώ, στη διάρκεια του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments