Τεχνολογία

Fortnite Chapter 2 Season 2: Ετοιμαστείτε να γίνετε κατάσκοποι [vid]

Fortnite Chapter 2 Season 2: Ετοιμαστείτε να γίνετε κατάσκοποι [vid]
Fortnite Chapter 2 Season 2: Η καινούρια σεζόν έχει ονομασία "Top Secret" και το θέμα της είναι η κατασκοπεία.

Fortnite Chapter 2 Season 2: Μετά από αρκετές διαρροές και πολλά teases, αποκαλύφθηκε επιτέλους η δεύτερη σεζόν του δεύτερου κεφαλαίου του δημοφιλούς videogame επιβίωσης. Η Epic Games κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό τις πληροφορίες για τη νέα σεζόν και μετά την αποκάλυψη, κατάλαβαν όλοι τον λόγο. Η καινούρια σεζόν του Fortnite έχει ονομασία “Top Secret” και το θέμα της είναι η κατασκοπεία.

Στο trailer της νέας σεζόν, επιστρέφουν αγαπημένοι χαρακτήρες. Όπως πάντα η νέα season φέρνει και καινούρια skins. Μεγάλη αλλαγή έρχεται και στον κεντρικό χάρτη του παιχνιδιού, με μια μεγάλη βάση να κάνει την εμφάνισή της στην κεντρική περιοχή Eye Land, ενώ αλλαγές αναμένονται και στο Slurpy Swamp. Υπάρχουν και προσθήκες στο gameplay του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι προστίθεται ένα νέο αντικείμενο που θυμίζει έντονα proximity mine. Μάλιστα στη νέα σεζόν οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κρύβονται κάτω από χαρτόκουτα.

Δείτε το trailer από τη δεύτερη σεζόν του Fortnite Chapter 2 με την ονομασία “Top Secret”, καθώς και trailer για το Battle Pass της νέας σεζόν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments