Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ: Δεν είναι στις προτεραιότητες του Δώνη

Φραν Βέλεθ: Δεν είναι στις προτεραιότητες του Δώνη
Φραν Βέλεθ: Δεν θέλει άλλο στόπερ ο Δώνης στον Παναθηναϊκό.

Φραν Βέλεθ: Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός διανύει τους τελευταίους του μήνες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Φραν Βέλεθ απέρριψε όλες τις προτάσεις του Άρη για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός αμυντικός των «κιτρίνων» είχε συνάντηση με τη διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ και γνωστοποίησε την απόφαση του να μην υπογράψει καινούριο συμβόλαιο.

Από όσα διαρρέουν, ο Βέλεθ είναι δεδομένο ότι έχει συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως έγινε γνωστό δεν έχει υπογράψει ακόμα κάποιο συμβόλαιο. Σίγουρα ο Γιώργος Δώνης έχει τσεκάρει τον Βέλεθ και θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Και δεν κοστίζει και ακριβά ο Ισπανός. Σύμφωνα με τη LiveSport, 650.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο θέλει. ο αμυντικός του Άρη

Όμως ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, με Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Νούνες, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη, το Τριφύλλι δεν έχει ανάγκη από στόπερ, αλλά από παίκτες σε άλλες θέσεις, όπου υπάρχουν τρύπες από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο σχεδιασμός της ομάδας δεν ήταν ο ιδανικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments