Ελλάδα

Δήμος Θεσσαλονίκης διανομή προϊόντων: Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020 για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης διανομή προϊόντων: Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020 για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης διανομή προϊόντων: Δικαιούχοι είναι επίσης όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019 έκαναν τροποποίηση της αίτησης τους ώστε δικαιούνται το πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους".

Δήμος Θεσσαλονίκης διανομή προϊόντων: Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020, στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD του δήμου, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου. Ειδικότερα, θα διανεμηθούν λάχανα, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζάχαρη αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας όπως σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, χλωρίνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης η διανομή των προϊόντων θα γίνεται από τις 09:00 έως τις 14:00

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 θα παραλάβουν οι δικαιούχοι της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας και στις 28/2 της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Παράλληλα οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Επιπλέον θα πρέπει να προσκομίσουν την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τον Α.Μ.Κ.Α., και την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση). Επισημαίνεται ότι δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments