Lifestyle

Ελένη Χατζίδου instagram: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της

Ελένη Χατζίδου instagram: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της
Ελένη Χατζίδου instagram: Η ευχή της προς όλες τις μητέρες.

Ελένη Χατζίδου instagram: Η τραγουδίστρια μαζί τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, πλέει  σε πελάγη ευτυχίας αφού ο ερχομός της κορούλας τους, Μελίτας Δήμητρας, έχει αλλάξει την ζωή τους προς το καλύτερο. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές και η γνωστή τραγουδίστρια, ως λάτρης των social media, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους ως νέοι γονείς.

Έτσι, πρόσφατα, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση και παράλληλα έστειλε την ευχή της προς όλες τις μητέρες. “Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ποτέ καμία μάνα να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πει στο παιδί της «Δε μπορώ να σου προσφέρω αυτό που χρειάζεσαι…»”, ήταν η λεζάντα που συνόδεψε στην τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε η γλυκιά μανούλα.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου:

Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου, ο σύντροφός της, πριν μερικές εβδομάδες ήθελαν να κάνουν την κόρη τους να ηρεμήσει και να μην κλαίει. Γι΄αυτό την ξάπλωσαν στον καναπέ, έβαλαν να παίξει μια διασκευή του Macarena και άρχισαν να της χορεύουν. Μάλιστα, η Ελένη φαίνετα να εφάρμοσε μερικές από τις χορευτικές κινήσεις της Ρέιτσελ με το twerking της. Και το θέμα είναι πως κατάφεραν όντως με αυτόν τον τρόπο να ηρεμήσουν την κόρη τους, η οποία κοιτούσε αποσβολωμένη και φαινόταν να απολαμβάνει τη μαμά και τον μπαμπά στις περιπέτειες τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments