Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Αμφίβολο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Κώστας Αποστολάκης: Αμφίβολο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
Κώστας Αποστολάκης: Σε διαζύγιο θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, η σχέση του Κώστα Αποστολάκη με τον Παναθηναϊκό.

Κώστας Αποστολάκης: “Μεταγραφικός πυρετός” επικρατεί στο “τριφύλλι”. Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ακόμα τελειώσει, ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη αρχίσει να χτίζουν την ομάδα της νέας σεζόν. Αρκετοί είναι οι παίκτες, δίπλα στο όνομα των οποίων συνεχίζει να υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την παραμονή τους ή μη στους “πράσινους”.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και του Κώστα Αποστολάκη.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, τα πράγματα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, όχι όμως προς τη θετική κατεύθυνση. Ο νεαρός άσος των «πράσινων», ο οποίος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκανε ένα πολύ συγκροτημένο παιχνίδι δεν φαίνεται να βρίσκει τη χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό. Έτσι, και οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πως δύσκολα θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει επίσημα αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του πλέον είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα καθώς δεν τον ικανοποιεί η πρόταση. Την ίδια ώρα, από την πλευρά του «τριφυλλιού» τα νούμερα που του προσφέρονται έχουν πιάσει ταβάνι ενώ δεν υπάρχει διάθεση για βελτιωμένη προσέγγιση. Αυτό σημαίνει πως οι δύο πλευρές, μοιραία, θα χωρίσουν.

Στο ενδεχόμενο αυτό, ο παίκτης εξετάζει την περίπτωση του εξωτερικού, εκεί όπου υπάρχει ενδιαφέρον από Ολλανδία, Ελβετία και Γερμανία. Ενώ πρόσφατα η πλευρά του νεαρού μπακ ήταν σε ανοικτή γραμμή το ΑΠΟΕΛ, ο οποίος του προσφέρει τριπλάσιες αποδοχές. Όσον αφορά τους άλλους ποδοσφαιριστές, τα θέματα των Ινσούα και Γιόχανσον παραμένουν ανοιχτά, ο Χρήστος Δώνης θα μιλήσει σύντομα με τους ιθύνοντες ενώ εξελίξεις αναμένονται και για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments