Αθλητισμός

Βασίλης Ζαγαρίτης: Παίρνει φανέλα βασικού με το Βόλο

Βασίλης Ζαγαρίτης: Παίρνει φανέλα βασικού με το Βόλο
Βασίλης Ζαγαρίτης: Τα προβλήματα δίνουν την ευκαιρία στο μικρό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι ένας παίκτης από τον οποίο περιμένουν πολλά στον Παναθηναϊκό. Γενικότερα στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι μόνο ο Αποστολάκης και ο Βαγιαννίδης. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νεαροί παίκτες, οι οποίοι προορίζονται για την πρώτη ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της τακτικής που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών.

Στο ματς με τον Αστέρα ο Χατζηθεοδωρίδης τραυματίστηκε και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα χάσει το παιχνίδι με το Βόλο για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague. Σε αυτό το ματς, όμως, θα λείψει και ο Ινσούα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Η ευκαιρία του “μικρού”

Όλα αυτά, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν την ευκαιρία στο Βασίλη Ζαγαρίτη, τον αριστερό ταλαντούχο μπακ της Κ19 που είχε παίξει και σε παιχνίδι Κυπέλλου, να κάνει το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα ως βασικό μέλος της ενδεκάδας του “τριφυλλιού”. Με τα playoff να πλησιάζουν, ο Παναθηναϊκός όπως και όλες οι ομάδες θα χρειαστούν όλα τα όπλα που διαθέτουν στη φαρέτρα τους και είναι η ιδανική ευκαιρία για τον μικρό να πάρει εικόνες ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments