Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Μένει μέχρι να φύγει

Γιώργος Δώνης: Μένει μέχρι να φύγει
Γιώργος Δώνης: Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά διανύει πολύ καλή περίοδο, αλλά εξωαγωνιστικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο "ρόδινα".

Γιώργος Δώνης: Λίγο πολύ είναι γνωστή η ιστορία που έχει προκύψει με το Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την ομάδα και ο Γιώργος Δώνης δεν είναι καθόλου σύμφωνος, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη και να βρισκόμαστε καθημερινά εν αναμονή εξελίξεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, με τον προπονητή των “πρασίνων” να παραμένει στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει σπάσει οριστικά. Το ζήτημα πλέον είναι άλλο. Ο Δώνης θέλει με τις παρούσες συνθήκες να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα δε θέλει να πληρώσει, ούτε και να χάσει την αποζημίωση.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν θέλει πλέον τον Δώνη αλλά την ίδια στιγμή δε θέλει να πληρώσει την αποζημίωση.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που πιέζει με τις πράξεις του τον Έλληνα προπονητή, ώστε να τον ωθήσει σε παραίτηση. Από την άλλη πλευρά, πιθανώς ο Δώνης έχει καταλάβει ποια είναι η κατάσταση και πιέζει όσο μπορεί για να αναγκάσει τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να τον απολύσει. Πάντως, η ιστορία φαίνεται να έχει αρκετό “ζουμί” ακόμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments