Πολιτική

Υπουργείο Τουρισμού για κορωνοϊό: Μήνυμα ηρεμίας και ψυχραιμίας – Δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων

Υπουργείο Τουρισμού για κορωνοϊό: Μήνυμα ηρεμίας και ψυχραιμίας – Δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων
Υπουργείο Τουρισμού για κορωνοϊό: Ο μηχανισμός του υπουργείου είναι σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες υγείας αλλά και με τους φορείς του κλάδου.

Υπουργείο Τουρισμού για κορωνοϊό: Στον απόηχο της ραγδαίας εξάπλωσης του φονικού ιού στη γειτονική Ιταλία που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε επτά ανθρώπους, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 283 μέχρι και αυτή τη στιγμή, το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού εξέδωσε μήνυμα ηρεμίας και ψυχραιμίας αφού όπως τονίζεται από πηγές του υπουργείου, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων. Ειδικότερα, την ίδια στιγμή ο μηχανισμός του υπουργείου Τουρισμού είναι σε εγρήγορση και σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες υγείας (υπουργείο Υγείας – ΕΟΔΥ κ.λπ.) αλλά και με τους φορείς του κλάδου, προκειμένου να υπάρχει συντονισμός ενεργειών σε τυχόν κρούσμα του φονικού ιού και στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού με τις υπηρεσίες υγείας, το πρώτο δείγμα γραφής αυτής της συνεργασίας θα είναι ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που θα βρίσκεται σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, κρουαζιερόπλοια κ.λπ, όπου θα εμπεριέχει οδηγίες υγιεινής και ατομικής προφύλαξης για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού που προκαλεί τον κορωνοϊό. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Τουρισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα κινηθεί βάση σχεδίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments