Ελλάδα

Λέσβος – Μεταναστευτικό: Χάος στη Μυτιλήνη από τα επεισόδια

Λέσβος – Μεταναστευτικό: Χάος στη Μυτιλήνη από τα επεισόδια
Λέσβος - Μεταναστευτικό: Υπό πολιορκία οι αστυνομικοί στο στρατόπεδο Κυριαζή - Έξι διμοιρίες βρίσκονται εγκλωβισμένες με την κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη.

Λέσβος – Μεταναστευτικό: Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο είναι ανεξέλεγκτη, καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν κλειστεί μέσα στο στρατόπεδο Κυριαζή και από έξω οι πολίτες τους έχουν περικυκλώσει. Τα πράγματα βρίσκονται εντελώς εκτός ελέγχου, αφού αυτή τη στιγμή τα ΜΑΤ περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το στρατόπεδο όπου βρίσκονται έξι διμοιρίες αυτή τη στιγμή.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί. Αργά το απόγευμα, αποχώρησαν από την περιοχή Διαβολόρεμα οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αυτή τη στιγμή αποχωρούν και οι δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας.

Νωρίτερα οι κάτοικοι είχαν βάλει φωτιά έξω από το στρατόπεδο

Με τρεις μεγαλες φωτιες  έχουν αποκλείσει την είσοδο προς το στρατόπεδο Κυριαζίδη οι κάτοικοι του νησιού. Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φιλοξενούνται αρκετοί αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι επιχειρούν αυτές τις ημέρες στο νησί. Με οδοφράγματα από λάστιχα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας περισσότερων από 1000 ανθρώπους οι κάτοικοι ζητούν να μην γίνει το κλειστό κέντρο κράτησης στην περιοχη Καραβά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments