Διεθνή

Κορωνοϊός Νορβηγία: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα

Κορωνοϊός Νορβηγία: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα
Κορωνοϊός Νορβηγία: Ο ασθενής επέστρεψε από την Κίνα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο δεν φαινόταν ιδιαίτερα άρρωστος και δεν είναι πιθανό να έχει μολύνει άλλους ανθρώπους.

Κορωνοϊός Νορβηγία: Την ώρα που στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, στη γειτονική Ιταλία τα κρούσματα ανέρχονται πλέον στα τετρακόσια, ενώ επικρατεί παγκόσμιος συναγερμός με τα κρούσματα τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο να πολλαπλασιάζονται μια ακόμη χώρα ήρθε να προστεθεί στον χάρτη του κορωνοϊού. Ο λόγος για τη Νορβηγία. Ειδικότερα, η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Νορβηγίας έκανε γνωστό στις 26 Φεβρουαρίου ότι ένας άνθρωπος βρέθηκε θετικός στον ιό τουκορωνοϊού και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται πως το κρούσμα αυτό είναι το πρώτο επίσημα επιβεβαιωμένο στη χώρα, ενώ ο ασθενής σύμφωνα με δήλωση της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας επέστρεψε από την Κίνα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο δεν φαινόταν ιδιαίτερα άρρωστος  και δεν είναι πιθανό να έχει μολύνει άλλους ανθρώπους. Επιπλέον και στην Κροατία επιβεβαιώθηκε και το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας της χώρας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments