Διεθνή

Ευρωπαϊκή Ένωση για Ιντλίμπ: H ένταση στην περιοχή της Συρίας μπορεί να αποφέρει διεθνή σύγκρουση

Ευρωπαϊκή Ένωση για Ιντλίμπ: H ένταση στην περιοχή της Συρίας μπορεί να αποφέρει διεθνή σύγκρουση
Ευρωπαϊκή Ένωση για Ιντλίμπ: O επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ανέφερε ότι "η συνεχιζόμενη κλιμάκωση πρέπει να σταματήσει επειγόντως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθεί σε μεγάλη ανοικτή, διεθνή στρατιωτική αντιπαράθεση.

Ευρωπαϊκή Ένωση για Ιντλίμπ: Στην ένταση στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας αναφέρθηκε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, κάνοντας λόγο ότι μπορεί να κλιμακωθεί σε μεγάλη διεθνή σύγκρουση. Ειδικότερα στις 28 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας προέβη σε αυτή τη δήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι το ευρωπαϊκό μπλοκ θα εξετάσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντά του στην ασφάλεια.

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ σε ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε ότι “Η συνεχιζόμενη κλιμάκωση πρέπει να σταματήσει επειγόντως. Υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθεί σε μεγάλη, ανοικτή, διεθνή στρατιωτική αντιπαράθεση. Προκαλεί επίσης αβάστακτο ανθρωπιστικό πόνο και θέτει αμάχους σε κίνδυνο”. Ενώ πρόσθεσε ο κ. Μπορέλ στη συνέχεια της ανάρτησησής του: ” Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί όλες τις πλευρές σε άμεση αποκλιμάκωση και εκφράζει τη λύπη της για όλες τις ζωές που χάθηκαν. Η ΕΕ θα εξετάσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην ασφάλεια. Είμαστε σε επαφή με όλους τους αρμόδιους παράγοντες», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments