Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Αγνώριστος” ο ΠΑΟΚ με τη νέα σεζόν

ΠΑΟΚ: “Αγνώριστος” ο ΠΑΟΚ με τη νέα σεζόν
ΠΑΟΚ: Η χρονιά δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής για τους Θεσσαλονικείς και οι αλλαγές φαίνεται να είναι αναπόφευκτες.

ΠΑΟΚ: Ο “Δικέφαλος” δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά του μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, έχει αποκλειστεί από το καλοκαίρι από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα δεν ικανοποιεί ούτε τους οπαδούς αλλά ούτε και τη διοίκηση. Η ήττα δε από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα τα έφερε όλα στο προσκήνιο και οι αποφάσεις φαίνεται να έχουν ληφθεί.

Στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα, φαντάζει απίθανο να παραμείνει με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Πορτογάλος στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή η ομάδα έχει βγει ήδη στην αγορά για την απόκτηση του Νο 1, αριστερού μπακ, παίκτη στον άξονα, εξτρέμ και πιθανότατα σέντερ φορ μιας και ο Άκπομ όσο συνεχίζει στη σκιά του Σφιντέρσκι έχει εκφράσει την άποψη να αποχωρήσει.

Ο γρίφος του Μάτος και οι Έλληνες

Το θέμα του Μάτος παραμένει άλυτο στον ΠΑΟΚ και όσο περνάει ο καιρός τόσο φαίνεται να απομακρύνεται ο Βραζιλιάνος άσσος από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που ο Βιεϊρίνια λογικά θα ανανεώσει, ο Μάτος θα έχει δευτερεύοντα ρόλο αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι που δε το θέλει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ δεδομένου του υψηλού συμβολαίου του.

Στο κομμάτι των πωλήσεων υπάρχει ένα χάος αυτή τη στιγμή με τους Έλληνες να βρίσκονται στο προσκήνιο. Γιαννούλης και Λημνιός ακόμη δεν έχουν νέα από τους εκπροσώπους τους, αν και με την καλή χρονιά που κάνουν και οι δύο φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν αν έρθει μια καλή πρόταση. Γενικότερα πάντως, ο ΠΑΟΚ του χρόνου φαίνεται ότι δε θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που συνηθίσαμε να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από πλευράς ρόστερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments