Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [29/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [29/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο [29/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο [29/02/20].

  • κριός

Αυτό που εσένα σου φαίνεται σαν απλή επιθυμία… για το ταίρι σου θα θεωρηθεί, ορμητικό πάθος. Θέλεις ν’ ακολουθήσεις την παθιασμένη ενεργητικότητά σου αλλά ο εραστής σου, μάλλον θέλει το χρόνο του για να σ’ ακολουθήσει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις λιγάκι το πάθος σου. Μπορείς να το εφαρμόσεις πολύ πιο αποτελεσματικά, αν το κάνεις με περισσότερη ευαισθησία παρά ανυπόμονα κι επιθετικά.

  • ταύρος

Είτε πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, είτε θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να θέσεις τα όριά σου στην υπάρχουσα σχέση σου, θα δείξεις ξεκάθαρα την απροθυμία σου να συμφωνήσεις με μια πρόταση του εραστή σου. Αν μπορείς, δοκίμασε μια πιο ευέλικτη στάση και ένα πιο ανοιχτό μυαλό σχετικά με την πρότασή του…. ή μ’ αυτό που θέλει να σου αποκαλύψει. Γιατί αυτό που θα πει, μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς για ώρα.

  • δίδυμοι

Όποια και αν είναι η αμηχανία που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου, είναι άδικο να περιμένεις ν’ αλλάξει ο αγαπημένος σου. Ούτε είναι δίκαιο να σου ζητήσει το ίδιο. Το να περιμένετε ν’ αλλάξετε πτυχές της προσωπικότητάς σας και οι δύο αυτό δημιουργεί αλλαγή, μόνο σ’ ένα μέρος της συμπεριφοράς σας, σαν ζευγάρι. Αυτό που χρειάζεται, είναι να γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και οι δύο. Κανένας σας δεν είναι τόσο σκληρός όσο φαίνεται. Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο περισσότερο θα εμπνεύσεις αυτόν που αγαπάς.

  • καρκίνος

Η θετική ενέργεια και οι προοπτικές σου, θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται τώρα το ταίρι σου. Ο τρόπος που δείχνεις την ευαισθησία σου, θα αποτελέσει πηγή άνεσης ανάμεσά σας. Πιθανότατα να προσφέρεις ανιδιοτελώς αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου. Αλλά οι καλοπροαίρετες προσπάθειές σου, σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Θα λατρέψεις μάλιστα, τον τρόπο που σου επιστρέφονται.

  • λέων

Το πάθος σου θα είναι πολύ έντονο και ίσως χρειαστείς μια καλή δικαιολογία για ν’ απελευθερώσεις την καταπιεσμένη σου ενέργεια. Αλλά αυτό σε κάνει να είσαι έτοιμη για οτιδήποτε στο όνομα της αγάπης. Αν προκύψει μια δραματική έκπληξη, τότε θα κινηθείς πιο ήρεμα. Όταν λειτουργείς κατ’ αυτό τον τρόπο, πώς θα μπορούσε ο εραστής σου να σου αντισταθεί? Μάλλον δε θα μπορέσει!

  • παρθένος

Η συναισθηματική ειλικρίνεια δεν είναι μόνο η καλύτερη πολιτική για τα ερωτικά σου, αλλά και το εισιτήριό σου για να βιώσεις το πάθος σε μια ίσως πρωτοφανή κλίμακα. Γι’ αυτό, ό, τι κι αν κάνεις, μην αντισταθείς στην επιθυμία να αποκαλύψεις στον αγαπημένο σου πόσο ευάλωτη αισθάνεσαι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα δεις πόσο σημαντική είναι η σύνδεσή σας. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι έντονα, αλλά ίσως ο εραστής σου, θέλει να δει το πάθος σου, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

  • ζυγός

Να είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τις ρομαντικές επιλογές ή τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται. Μπορεί να διαπιστώσεις, ότι υιοθετώντας ένα πιο ανοιχτό μυαλό σ’ αυτά που θες να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή, θα προχωρήσεις πολύ στην εξομάλυνση κάθε έντασης που ίσως επικρατεί στο δεσμό σου. Η επίμονη ή άκαμπτη στάση μπορεί να οδηγούσε στο παρελθόν, σε ευχάριστες κι αισθησιακές ευκαιρίες, όχι όμως τώρα.

  • σκορπιός

Η διαίσθησή σου είναι πιθανότατα έντονη όταν πρόκειται να εντοπίσεις τι πρέπει να κάνεις με το ταίρι σου, για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Αλλά οι αποφάσεις, πρέπει να παρθούν και από τους δυο σας. Μην διακινδυνεύσεις να δημιουργήσεις μια ανισορροπία δηλώνοντας πώς νομίζεις ότι πρέπει να είναι τα πράγματα. Αγκαλιάζοντας το πνεύμα συνεργασίας, μπορείτε πραγματικά να φτιάξετε και να ζήσετε μαζί…το όνειρο.

  • τοξότης

Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι υιοθετώντας ένα ανοιχτό μυαλό σε μια ερωτική σου υπόθεση, σημαίνει πως είσαι μόνη σ’ αυτό. Μόλις ο αγαπημένος σου καταλάβει την προθυμία σου να είσαι διανοητικά ευέλικτη, θα υιοθετήσει τη στάση σου. Η έμφυτη ικανότητά σου να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, θα ενθαρρύνει το ταίρι σου, να μετατρέψει μια απαισιόδοξη άποψη…. σε θετική.

  • αιγόκερως

Ίσως, κατά καιρούς, να κρύβεις καλά τα συναισθήματά σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ταίρι σου, δε σε καταλαβαίνει. Ξέρεις πως κάτι σ’ ενοχλεί και το αντιλαμβάνεται. Αυτό σε κάνει να επιλέξεις σχετικά με το αν θα συνεχίσεις να κρύβεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Πρέπει να αποκαλύψεις τα ευάλωτα συναισθήματα. Αν θέλεις να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις.

  • υδροχόος

Όσο περισσότερο αντισταθείς σε μια παρόρμηση να ελέγξεις ένα ερωτικό σου ζήτημα, τόσο πιθανότερο είναι να ανακαλύψεις ότι κινείται προς την κατεύθυνση που το ήθελες χωρίς καμιά προσπάθεια από μεριάς σου. Πιστεύεις πως θα έπρεπε να αποδείξει αν χρειαζόταν, ότι η αγάπη λειτουργεί σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες. Αντί να την αναγκάσεις να δημιουργήσει κάποια μαγεία, άφησέ την να κάνει αυτό που θέλει μόνη της. Το σύμπαν σε υποστηρίζει τώρα. Εμπιστέψου το για να βοηθήσεις, με τον τρόπο που θέλει και μπορεί.

  • ιχθύες

Το να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, μπορεί να είναι ωφέλιμο, όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα. Κάνοντας μια ειλικρινή δουλειά με τον εαυτό σου, μπορείς να ασχοληθείς με αυτό που σε αγγίζει ρομαντικά, φυσικά και στενά. Υπάρχουν επίσης μαθήματα που μπορείς να μάθεις από τις πρόσφατες προκλήσεις της ερωτικής σου ζωής, που έχεις ξεπεράσει. Αν προκύψουν ξανά, και κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί, τότε κάποια εσωτερική σκέψη από την πλευρά σου θα σου υπενθυμίσει….πώς θα τα αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments