Video

Δέσποινα Ολυμπίου: “Έχει πολλή πλάκα ο τρόπος που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία”

Δέσποινα Ολυμπίου: “Έχει πολλή πλάκα ο τρόπος που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία”
Δέσποινα Ολυμπίου: Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου στην Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα”.

Δέσποινα Ολυμπίου: Η ερμηνεύτρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την καθημερινότητα με το παιδάκι της, την συμμετοχή – έκπληξη στο Just the two of us αλλά και την αδιακρισία που έχει νιώσει από δημοσιογράφους. “Πάνω απ’ όλα είμαι μαμά! Πράγμα που σημαίνει πως πάνω από όλα είναι η φροντίδα του παιδιού μου, της οικογένειας μου, του σπιτιού μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέπσοινα Ολυμπίου προσθέτοντας πως την ενδιαφέρει “όλα να είναι όπως πρέπει και φροντίζω να κάνω τα πάντα μόνη μου”.

Όσον αφορά στη συμμετοχή στο νέο J2US μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, η γοητευτική ερμηνεύτρια δήλωσε με χαμόγελο πως “είχα πολλές προτάσεις στο παρελθόν για συμμετοχή σε τηλεοπτικά παιχνίδια χορού, τραγουδιού, μιμήσεων. Δεν έπαιρνα το θάρρος και την απόφαση να το κάνω. Μου το είπαν, όμως, τώρα σε μια περίοδο που σκεφτόμουν κάτι να κάνω στην Κύπρο, δεν μου έκατσε εκείνο και ήρθε αυτή η πρόταση. Ο Γιώργος (Γιαννόπουλος) με είχε πάρει τηλέφωνο για να συνεργαστούμε σε ένα μιούζικαλ που έκανε ο ίδιος, αλλά είχα μείνει έγκυος και του είπα όχι γιατί δεν ήθελα εκείνη την περίπτωση να κάνω το οτιδήποτε”.

“Δεν ήμουν από τις γυναίκες που έβλεπα τα μωράκια και αναρωτιόμουν πότε θα κάνω και εγώ. Δόξα τω Θεώ δεν είχα αυτό το άγχος. Είναι κάτι το οποίο μου βγήκε στην πορεία και το γεγονός πως το έκανα σε μεγάλη ηλικία με βοήθησε. Έχει πολλή πλάκα ο τρόπος που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία σε μια γυναίκα σχετικά με το πότε θα παντρευτεί και πότε θα κάνει παιδί. Κάποια στιγμή, επειδή πλέον θεωρούσα αδιακρισία το να με ρωτούν, άρχισα και απαντούσα πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Τους έφερνα σε δύσκολη θέση εγώ αντί να με φέρνουν εκείνοι” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, με ειλικρίνεια. “Θέλω να κάνω επιτέλους μια μουσική παράσταση. Να αξιωθώ να την κάνω μιας και απαιτεί χρόνο από εμένα και αφοσίωση” κατέληξε, στα λεγόμενα της, η Δέσποινα Ολυμπίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments