Αθλητισμός

Λεωνίδας Στεργίου: Τον θέλει ο Φαν’τ Σιπ στην Εθνική

Λεωνίδας Στεργίου: Τον θέλει ο Φαν’τ Σιπ στην Εθνική
Λεωνίδας Στεργίου: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελβετία είναι μια επιλογή για τον Φαν΄τ Σιπ, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Λεωνίδας Στεργίου: Από τότε που ο Τζον Φαν΄τ Σιπ ανέλαβε την Εθνική ομάδα έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να καλέσει παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Ο Ολλανδός τεχνικός μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας έχουν στραφεί προς του Έλληνες ομογενείς. Δηλαδή κάποιους παίκτες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό και έχουν Ελληνικές ρίζες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε μια από τις δυο χώρες, αρκεί να μην έχουν γίνει καταγράψει κάποια συμμετοχή σε επίπεδο ανδρών. Θυμίζουμε ότι μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, αλλά τελικά επέλεξε την Ελλάδα.

Η δύσκολη περίπτωση του Στεργίου

Ο Φαν΄τ Σιπ έχει εντοπίσει έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να τον έχει στη διάθεση του. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Στερίγιου. Είναι 18 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας για την Σεντ Γκάλεν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αξία περίπου στα δέκα εκατομμύρια ευρώ καθώς θεωρείται ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Πέμπτης, γίνεται σοβαρή προσπάθεια να φορέσει τη γαλανόλευκη, αλλά ακόμη και εκεί υπάρχουν δυσκολίες, αφού οι Ελβετοί έχουν… σφιχταγκαλιάσει τον πιτσιρικά και δεν θα τον αφήσουν εύκολα. Μένει να δούμε τι απόφαση θα πάρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments