Ελλάδα

Κορωνοϊός νέος 4ψηφιος: Από σήμερα οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 1135

Κορωνοϊός νέος 4ψηφιος: Από σήμερα οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 1135
Κορωνοϊός νέος 4ψηφιος: H τηλεφωνική γραμμή 1135 επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός νέος 4ψηφιος: Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07 Μαρτίου λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορωνοϊό. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11.30 π.μ. προγραμματίστηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στη χώρα μας.Ειδικότερα, στη σύσκεψη θα μετέχουν, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Επιπλέον θα συμμετέχουν και οι υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments