Lifestyle

Ποστ Μαλόν: Καθησυχάζει τους θαυμαστές του για την πτώση που είχε επί σκηνής

Ποστ Μαλόν: Καθησυχάζει τους θαυμαστές του για την πτώση που είχε επί σκηνής
Ποστ Μαλόν: Ο τραγουδιστής θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, που ανησύχησαν όταν τον είδαν να πέφτει στη σκηνή, δηλώνοντας ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ποστ Μαλόν: “Δεν παίρνω ναρκωτικά και νιώθω καλύτερα, από ποτέ στη ζωή μου”, δήλωσε ο 24χρονος ράπερ και πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί και ανταπεξέρχεται στις συναυλίες και κάνει όλα αυτά που κάνει επάνω στη σκηνή. Ο μάνατζερ του Μαλόν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βιντεάκι καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του ράπερ.

«Ευχαριστώ για την ανησυχία σας! Είμαι σίγουρος ότι θα σας ενημέρωνα εάν συνέβαινε κάτι! Πτώση κατά την εκτέλεση του “I Fall Apart” ήταν παιδιά».

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Μαλόν να πέφτει πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του και ένα ακόμα που φαινόταν αν γυρίζουν τα μάτια του όταν ερμήνευε το “Rockstar”, προκαλώντας την ανησυχία των θαυμαστών του, που πίστεψαν ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

«Δεν μπορώ να υποθέσω τίποτα, αλλά είναι σαν να έχει πάρει ναρκωτικά», έγραψε ένας θαυμαστής του ράπερ στο Twitter και πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες από υπερβολική δόση. Ελπίζω ότι είναι καλά». Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα ο Μαλόν είχε δηλώσει στο GQ ότι έχει σταματήσει να κάνει χρήση ουσιών ύστερα από μία κρίση πανικού.

Ο Ώστιν Ρίτσαρντ Ποστ (γεννημένος 4 Ιουλίου 1995), γνωστός επαγγελματικά ως Ποστ Μαλόν, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός.

Έχει κερδίσει αναγνώριση για την μίξη μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων της ποπ, τραπ και ροκ, αλλά και για την σύνθεση των τραγουδιών του και το λακωνικό φωνητικό ύφος του. Γεννημένος στο Σύρακιουζ της Νέας Υόρκης και μεγαλωμένος στο Γκρέιπβαϊν του Τέξας, ο Ποστ έλαβε την πρώτη του αναγνώριση το 2015 μετά την κυκλοφορία του πρώτου του σινγκλ ” White Iverson ” που ανέβηκε στις κορυφαίες 20 θέσεις στο αμερικανικό Billboard Hot 100. Στη συνέχεια κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Republic Records.

Το πρώτο του άλμπουμ Stoney (2016) έφτασε μέχρι την πρώτη θέση στο US Billboard 200 και ορίστηκε ως τριπλά πλατινένιο. Το δεύτερο του άλμπουμ Beerbongs & Bentleys (2018) έφτασε επίσης στην πρώτη θέση του Billboard 200, το οποίο έσπασε και πολλά ρεκόρ. Το άλμπουμ περιέχει τις επιτυχίες “Rockstar” και “Psycho”. Το άλμπουμ ήταν υποψήφιο για Άλμπουμ της χρονιάς στα 61α Grammy Awards. Το 2018, συνεργάστηκε με τον Swae Lee στο τραγούδι “Sunflower” για το σάουντρακ της ταινίας Spider-Man: Into the Spider-Verse, το οποίο επίσης έφτασε στην κορυφή των αμερικάνικων Top 100.

Μέχρι το 2019 ο Ποστ έχει πουλήσει 60 εκατομμύρια δίσκους στις ΗΠΑ. Έχει λάβει διαμαντένια πιστοποίηση από την Ένωση Βιομηχανίας Καταγραφής της Αμερικής (RIAA) για το τραγούδι του “Congratulations”. Έχει κερδίσει δύο αμερικανικά μουσικά βραβεία, ένα βραβείο Billboard και ένα βραβείο MTV ενώ έχει υπάρξει υποψήφιος για τέσσερα βραβεία Γκράμι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments