Διεθνή

Κορωνοϊός νεκροί: Τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους παγκοσμίως

Κορωνοϊός νεκροί: Τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους παγκοσμίως
Κορωνοϊός νεκροί: Σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού πρακτορείου, ως τις 03:00 σήμερα η επιδημία του ιού είχε στοιχίσει τη ζωή σε 4.011 ανθρώπους.

Κορωνοϊός νεκροί: Ο παγκόσμιος απολογισμός των θυμάτων της επιδημίας που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός ξεπέρασε σήμερα 10 Μαρτίου τους 4.000 νεκρούς μετά τους 17 νέους θανάτους που ανακοινώθηκαν στην Κίνα, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου. Με βάση την καταμέτρηση του πρακτορείου, η οποία βασίζεται σε επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις, ως τις 03:00 σήμερα η επιδημία του ιού είχε στοιχίσει τη ζωή σε 4.011 ανθρώπους.

Σημειώνεται πως ο SARS-CoV-2 είχε προσβάλει πάνω από 110.000 άλλους σε πάνω από εκατό χώρες και περιοχές. Υπενθυμίζεται ότι ο ιός που ξεκίνησε από την Κίνα ήρθε στην Ευρώπη και έχει βάλει πολλές χώρες σε καραντίνα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η γειτονική Ιταλία. Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων εξέτασε τα στοιχεία που υπάρχουν από τα κρούσματα στην Κίνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19, παραμένουν κατά μέσο όρο χωρίς συμπτώματα πέντε μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η επώαση του ιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments