Πολιτισμός

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Διαφοροποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Διαφοροποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το Κέντρο Πολιτισμού σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υπουργείου Υγείας διαφοροποιεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων λόγω της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»  με ανακοίνωσή του, σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας, τροποποιεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ως εξής:

  •  Ακυρώνεται η συναυλία του Philip Glass Ensemble που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 30/03 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.
  • Για λόγους προστασίας των ευπαθών ομάδων, ακυρώνονται από σήμερα 10 Μαρτίου και για τέσσερις εβδομάδες οι δράσεις που απευθύνονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα 65+

Το πρόγραμμα «Άθληση στην τρίτη ηλικία»

Το πρόγραμμα «Άσκηση και Μνήμη»

Επίσης, περιορίζεται στο ήμισυ ο αριθμός των συμμετοχών σε όλα τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΚΠΙΣΝ.

Επιπροσθέτως, περιορίζεται σε δέκα άτομα ο αριθμός των επισκεπτών που μπορούν να συμμετέχουν σε μία ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους τους ΚΠΙΣΝ. Τονίζεται ότι στο ΚΠΙΣΝ έχουν ήδη ληφθεί μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη διάθεση αντισηπτικής γέλης, την τακτική απολύμανση των επιφανειών εργασίας και των αντικειμένων κοινής χρήσης καθώς και την αραίωση των τραπεζιών στους κλειστούς χώρους εστίασης ώστε να τηρείται η απόσταση του ενός μέτρου.

Θυμίζουμε πως πέραν των αλλαγών στο ακόλουθο πρόγραμμα είχαν προηγηθεί η ακύρωση των εκδηλώσεων της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, καθώς επίσης και αυτή για την Καθαρά Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments