Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Αθωώθηκε για την ανάρτησή του για τη Θύρα 7

Όγκνιεν Βράνιες: Αθωώθηκε για την ανάρτησή του για τη Θύρα 7
Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος στόπερ αθωώθηκε για την ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram για τη Θύρα 7.

Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του. Σε κάποιες περιπτώσεις τα παραπτώματα του ήταν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο έμπειρος αμυντικός είχε κάνει μια ανάρτηση τον πρώτο καιρό που είχε έρθει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν το πρώτου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό είχε κάνει ένα ποστ που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ο Βράνιες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία παραλλαγή ενός εξώφυλλου των Iron Maiden. Στην φωτογραφία που ανέβασε ο Βράνιες, ο Eddie κρατάει μια σημαία της ΑΕΚ και δίπλα του υπάρχει μια πλάκα ενός τάφου που ανέφερε “Gate 7” και την ημερομηνία του ντέρμπι. Τότε αρκετοί το είχαν εκλάβει ως ασέβεια προς τους νεκρούς της θύρας 7.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε οκτώ μήνες φυλάκισης με την κατηγορία υποκίνησης της βίας. Η έφεση που έκανε ο Βράνιες έγινε δεκτή και έτσι μετά από την απόφαση του Εφετείου, ο παίκτης του Δικεφάλου έχει απαλλαχθεί. Τον Βόσνιο εκπροσώπησε η δικηγόρος, Έλλη Ρίζου, ενώ στο δικαστήριο βρέθηκε ως μάρτυρας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος. Το Εφετείο δέχθηκε τον ισχυρισμό της πλευράς του Βράνιες, ότι δηλαδή δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει τα θύματα της Θύρας 7. Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτησή του κατέβηκε γρήγορα ύστερα από παρέμβαση της Ένωσης.

Θυμηθείτε την ανάρτηση του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments