Ελλάδα

Κορωνοϊός Εμπορικό Ναυτικό: Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημόσιων σχολών από σήμερα

Κορωνοϊός Εμπορικό Ναυτικό: Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημόσιων σχολών από σήμερα
Κορωνοϊός Εμπορικό Ναυτικό: Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, αποφάσισε από σήμερα 11 Μαρτίου την αναστολή όλων των σχολών εμπορικού ναυτικού για 14 ημέρες.

Kορωνοϊός Εμπορικό Ναυτικό: Την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ,ΚΕΣΕΝ, Σχολές σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, θαλαμηπόλων) από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 μέρες, αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊου.

Κλειστά όλα τα σχολεία, φροντιστήρια πανεπιστήμια της χώρας

Μετά τα σχολεία λουκέτο μπαίνει και στα φροντιστήρια, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να περιοριστεί η διασπορά της νόσου. Σε συνέχεια της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, την οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε την αναστολή λειτουργίας και για τα φροντιστήρια. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να διατάξει το κλείσιμο φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, ΙΕΚ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών. Έκανε λόγο για προληπτικό μέτρο που έχει ως στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και παράλληλα, τόνισε πως θα υπάρξει ειδική μέριμνα τόσο για τους εργαζόμενους γονείς, όσο και τις επιχειρήσεις που πλήττονται. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments