Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Αφήνει την Αθήνα και φεύγει για Αμερική η οικογένειά του

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Αφήνει την Αθήνα και φεύγει για Αμερική η οικογένειά του
Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Η οικογένεια του Αμερικανού γκαρντ του "Τριφυλλιού" αποχαιρετά την Ελλάδα υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Έχοντας υπόψιν τις αποφάσεις τόσο της ΕΟΚ όσο και της Ευρωλίγκα για την αναβολή μέχρι των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την απόφαση να αποδεσμεύσει την οικογένειά του και να την στείλει στις ΗΠΑ.

Η σύζυγός του, Ουίτνι, έκανε post στο instagram γράφοντας: «Η Ελλάδα ήταν απλά τέλεια. Μου ήταν πολύ πιο δύσκολο το να φεύγω από ο,τι περίμενα πως θα είναι. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά αλλού και κάναμε σπουδαίους φίλους, με τους οποίους περάσαμε πάρα πολύ χρόνο».

Μάλιστα, ο ίδιος ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έγραψε από κάτω: «Σας αγαπάμε παιδιά! Ήταν υπέροχα». Ο Φριντέτ, από τη μεριά του, παραμένει στην Ελλάδα και είναι… σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας εξελίξεις κι ενημέρωση για το πρόγραμμα της ομάδας.

Οι “Πράσινοι” τη δεδομένη χρονική στιγμή παύουν να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως και οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη καθώς το ένα μετά το άλλο αναστέλλονται τα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ επισήμως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις σταματούν να διεξάγονται μέχρι νεωτέρας. Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού πέραν της υγείας που είναι το σημαντικότερο θέτει σε αμφιβολία τη τρέχουσα σεζόν, με τις ομάδες να περιμένουν νέα ενημέρωση προκειμένου να γνωρίζουν πως θα προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments