Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Βάζει φωτιά στην νύχτα

Κατερίνα Λιόλιου: Βάζει φωτιά στην νύχτα
Κατερίνα Λιόλιου: Η νεαρή τραγουδίστρια είναι κατά πολλούς η ανερχόμενη δύναμη των μπουζουκιών, καθώς εκτός από εξαιρετική φωνή διαθέτει και με το παραπάνω όλο το πακέτο.

Κατερίνα Λιόλιου: Μπορεί να μην την γνωρίζουν πολλοί – ακόμα – ωστόσο όσοι την ξέρουν και πολύ περισσότερο την έχουν δει από κοντά μιλούν για μια εξαιρετική παρουσία. Η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται στις αθηναϊκές πίστες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η φετινή χρονιά ίσως να μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το… ξεπέταγμά της. Το όνομά της ακούγεται καθημερινά όλο και περισσότερο, καθώς εκτός από την εξαιρετική φωνή η τραγουδίστρια διαθέτει τις ιδανικές αναλογίες για να μην περνάει επ’ ουδενί απαρατήρητη από κανέναν.

Ο ανδρικός πληθυσμός ανακαλύπτοντάς της δείχνει να… κολλάει στην ομορφιά της. Η Κατερίνα εξάλλου είναι από τα κορίτσια που βλέπεις μία φορά και σου μένουν αξέχαστα. Το προσωπικό της Instagram καθημερινά παρακολουθείται από φανατικούς θαυμαστές της που περιμένουν καρτερικά για την νέα της ανάρτηση.

Οι φωτογραφίες της, η μία καλύτερη από την άλλη, με την Κατερίνα να φροντίζει να εμπλουτίζει τον λογαριασμό της προσθέτοντας άκρως αισθησιακές πινελιές. Το πλούσιο μπούστο της σε συνδυασμό με τα ατελείωτα πόδια της καθηλώνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Ο φετινός χειμώνας την βρίσκει στον Romeo εκεί όπου κάθε βράδυ προκαλεί ταραχές στους θαμώνες με το κούνημά της. Μην σας κάνει εντύπωση την επόμενη σεζόν να την δούμε ακόμη πιο ψηλά!

Μια “βόλτα” στο προσωπικό της Instagram θα σε κάνει να ξεχάσεις μέχρι και τον κορωνοϊό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments